Buburuze Punga 18mm, 24 buc/set AFO

Scrie o recenzie
8.99  Lei
F588-A0060055X
in stoc
+

Buburuze Punga 18mm, 24 buc/set AFO este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un plus de culoare și veselie în decorul lor. Aceste buburuze sunt confecționate din lemn, ceea ce le face durabile și rezistente în timp.

……………………………………………………

Unul dintre principalele avantaje ale acestor buburuze este dimensiunea lor de 18mm, care le face ideale pentru a fi utilizate în diverse proiecte creative. Fie că doriți să le lipiți pe hârtie, să le adăugați într-un aranjament floral sau să le folosiți pentru a decora o cutie cadou, aceste buburuze mici vor adăuga cu siguranță un strop de farmec oriunde le veți utiliza.

Setul conține 24 de bucăți de buburuze, ceea ce înseamnă că aveți suficiente opțiuni pentru a vă exprima creativitatea. Fie că doriți să creați un design simetric sau să le utilizați în mod aleatoriu, acest set vă oferă libertatea de a experimenta și de a vă bucura de procesul de decorare.

Un alt beneficiu al acestor buburuze este faptul că sunt ușor de utilizat. Ele au o suprafață lipicioasă pe partea din spate, astfel încât le puteți fixa cu ușurință pe orice suprafață netedă. Nu aveți nevoie de adezivi suplimentari sau alte instrumente, ceea ce face procesul de decorare rapid și simplu.

Buburuzele Punga 18mm, 24 buc/set AFO sunt potrivite pentru o varietate de proiecte creative, cum ar fi scrapbooking, realizarea de felicitări handmade, decorarea camerelor copiilor sau evenimentelor festive. Ele adaugă un element ludic și atrăgător, iar rezistența lor face ca decorurile să dureze în timp.

În concluzie, Buburuze Punga 18mm, 24 buc/set AFO sunt accesorii decorative de înaltă calitate, care aduc un strop de culoare și veselie în orice proiect creativ. Aceste buburuze sunt ușor de utilizat și pot fi integrate într-o multitudine de decoruri. Alegeți acest set și bucurați-vă de creativitatea fără limite!

Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: