Aniversarea de 8 ani si istoria unui domeniu

02.05.2022
de catre Admin AFO

Parte integrantă a unei afaceri de familie care parcurge istoria a 3 generații, magazinul online "Ambalaje Flori Online" a fost lansat pe 7 mai 2014 și aniversează luna aceasta 8 ani de existență în mediul digital.

 

Cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul comercializării de produse pentru flori, de la plante uscate la accesorii decorative și ambalaje florale, www.afo.ro a atins borne kilometrice în materie de rezultate care-i evidențiază statutul de lider pe segmentul său de piață.

 

Cifrele sunt rezultatul muncii de echipă și transmit matematic o formă de recunoștință pentru efortul constant de a oferi calitate, utilitate și prețuri competitive într-un domeniu în care „Ambalaje Flori Online” își desfășoară neîntrerupt activitatea.

 

Cu o politică de vânzări construită organic prin oferirea celor mai bune produse și servicii de furnizare disponibile pentru magazinul online, „Ambalaje Flori Online” asigură o gamă diversificată de produse și acoperă opțiuni decorative pentru orice categorie de eveniment.

 

Experiența fondatorilor companiei originară din Bacău își spune cuvântul în abordarea generală a viziunii de ansamblu, deciziile privind promovarea și comercializarea produselor oferite pe multiple căi fiind un element deosebit de important.

 

Deschiderea față de extinderea către piețe externe și poziția de importator direct al mai multor fabrici din străinătate consolidează incontestabil statutul companiei și trasează clienților săi granițele unor colaborări de lungă durată.

 

Prezenți la dispoziția clienților cu o gamă variată de produse pentru flori, fondatorii companiei comercializează cu succes produse din gama  ambalajelor pentru flori si a accesoriilor florale, flori artificiale, plante criogenate, capete de flori, role din satin, rabant, celofane, plase, dantele, bolduri, clești, spray-uri, cutii, ghivece, vaze, lumânări, cupole, trandafiri de sapun, plante uscate, licheni, role din organza și chiar și bețe decorative.

 

Din dorința de a le fi alături întru-totul clienților care ajung pe site în căutarea elementelor pentru cadouri, „Ambalaje Flori Online” pune la dispoziția doritorilor și produse din categoria accesoriilor aniversare cum sunt felicitările, pungile cadou și baloanele, vazele și coșurile de diferite dimensiuni, completând oferta disponibilă și cu piese din ceramică, ghivece de tablă sau din plastic.

 

Dintre beneficiile cu care se mândrește la ceas aniversar, „Ambalaje Flori Online” subliniază transportul gratuit accesibil pentru comenzile mai mari de 300 de lei, posibilitatea de a realiza plăți online în siguranță și discount-uri proporționale pentru toate produsele comercializate.

 

Prezenți pe piață din 1992 și cu o experiență incontestabilă în domeniul comercializării de produse florale și nu numai, „Ambalaje Flori Online” spune povestea succesului câștigat prin muncă susținută, a unei echipe determinate să ofere clienților săi cel mai înalt standard de calitate și setează la ceas aniversar noi țeluri de atins.

 

Pregătit să se adapteze constant nevoilor consumatorilor și să își lărgească portofoliul de produse în conformitate cu cerințele pieței, brandul băcăuan reiterează promisiunea de a-și consolida poziția fără să altereze calitatea serviciilor oferite.

 

Păstrează diversitatea, versatilitatea, actualitatea și raportul calitate-preț excelent vis-a-vis de produsele comercializate, respectând o rețetă veche de generații: respectul pentru client trebuie să fie prezent în fiecare activitate întreprinsă.

 

Ancorați activ în prezent, cu rădăcini puternice în trecut și privind optimist spre viitor, reprezentanții „Ambalaje Flori Online” doresc să mulțumească tuturor clienților și colaboratorilor lor  pentru fidelitate și-i invită să sărbătorească împreună cei 8 ani de creștere și dezvoltare multilaterală a magazinului online asociat companiei.

In perioada 02.05.2022 - 30.05.2022 foloseste codul AFO8 pentru o reducere de 8% la orice comanda de pe https://www.afo.ro


Regie si Montaj: Marius TRANDAFIR - maximsite.ro

Video: CSART FILM - csart.ro

Sunet: Traian BRANDUSOIU

Locatie: Florarie Bacau

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu