Cardul cadou pentru cumparaturi la Ambalaje Flori Online

23/01/2021
de catre Admin AFO

Va prezentam introducerea cardurilor cadou pentru cumparaturi la Ambalaje Flori Online

Cardul cadou are multiple intrebuintari.
Ca si in alte magazine online sau fizice, poate fi folosit la plata cumparaturilor.
In cazul magazinelor online, cardul cadou este folosit adesea ca si un cod livrat pe email sau fizic pe hartie transmis prin curier.
Cardul poate fi achizionat in valoare de orice suma dorita intre 1 leu si 4999 Lei.

Avantajele acestuia:

- Cardurile sunt transmisibile ( Pot fi daruite cuiva drag ).
- Pot fi folosite fractionat ( Pot fi folosite de mai multe ori, pana la epuizarea valorii acestuia).
- Folosibil si pentru plata transportului.
- Oricand, orice ( valabil nelimitat si pentru orice produs ).

Idei:

Cardul il poti folosi si pentru tine insuti ca o investitie.
Sa presupunem ca ai un buget acum si ai o comanda, dar in acelasi timp astepti un produs sa revina in stoc. Poti adauga in comanda ta si un card cadou care sa il folosesti in viitor sa iti fie mai usor.

Probabil ai uitat sa cumperi ceva, sa spunem ca mai ai nevoie doar de sarma sau o singura cutie si cosul tau de cumparaturi este doar 35 Lei sau 80 Lei. Adauga si un card cadou pentru implinirea sumei de 100 Lei, sigur iti va fi util pe viitor pentru exemplele de mai jos.

Exemple:

Cumparaturi de 130 Lei, folosind un card in valoare de 200Lei rezulta o plata de 0 ( ZERO LEI ) si un rest de 70 Lei valabili pe acelasi cod de card cadou. 

Cumparaturi in valoare 139.96 Lei, folosind un card in valoare de 70Lei, mai ai un rest de plata de 69.96 Lei. Da... ai inteles bine. In cazul folosiri cardurilor cadou, poti plati sub 100 Lei sau nimic.

Remarca

Poti achizitiona doar un card cadou fara nici un alt produs. Acesta il poti darui cuiva drag care stii ca are mare nevoie de produsele noastre.

In cazul achizitionarii unui card cadou prin sistemul RAMBURS suna-ne sa il activam cand doresti tu. Daca l-ai achizitionat prin plata cu un CARD BANCAR sau PAYPAL atunci primesti cardul gata activat.

Puteti achizitiona un card cadou de aici, sau il veti gasi mereu in subsolul (partea de jos) a oricarei pagini a magazinului nostru online.