Care sunt principalele avantaje ale florilor artificiale ?

11/09/2020
de catre Trandafir Marius

Se spune ca atunci cand vrei sa oferi o floare este bine sa te orientezi spre o floare naturala. Florile naturale au avantajul miresmei placute si au un aspect cat se poate de placut. Din pacate, florile naturale se ofilesc si se transforma rapid intr-o simpla amintire.

Daca vrei sa oferi un cadou care dainuie, florile artificiale pot fi o alternativa foarte buna. Este adevarat ca in jurul acestora s-au conturat o multime de contraargumente, cum ar fi mirosul de plastic, punerea grosolana in opera sau lipsa mirosului. Totusi, inainte de a le spune nu, este bine sa analizezi putin florile artificiale moderne.

 

Florile artificiale moderne, copii fidele ale florilor naturale

 

Florile artificiale create in ultimii ani imita la perfectie florile naturale. De multe ori, chiar si unei persoane familiarizate cu domeniul floral ii este greu sa diferentieze o floare artificiala de una naturala. 

Acestea sunt realizate din materiale care imita perfect structura naturala a florilor si copiaza fidel fiecare detaliu. In plus, au o multime de avantaje:

  • Au un pret atractiv. Cel mai adesea, florile artificiale sunt mai ieftine decat cele naturale;
  • Sunt mult mai rezistente in timp. Un buchet de mireasa din flori artificiale poate fi pastrat pentru totdeauna, fara a risca sa se ofileasca sau se rupa;
  • Nu depind de conditii climatice;
  • Pot fi transportate cu usurinta, in absolut orice conditii;
  • Nu au nevoie de atentie. Daca ai o floare artificiala in casa poti pleca fara probleme in vacanta, fara a risca ca aceasta sa se ofileasca.

 

Florile artificiale pot fi, asadar, cadoul perfect si pot fi accesoriul ideal pentru amenajarea incaperilor de acasa. Daca esti o persoana care nu isi doreste responsabilitati suplimentare, le poti lua in calcul.