​Cosul, ambalajul perfect pentru un cadou colorat

21.08.2020
de catre Admin AFO

Te-ai intrebat vreodata de ce au ajuns cosurile cadou sa fie atat de populare in randul celor care fac schimb de daruri? Cu siguranta te gandesti ca ideea de cos cadou este o solutie moderna, venita in ajutorul indivizilor carora societatea nu le lasa suficient timp pentru a face tot ceea ce-si doresc.

Desi cosurile cadou sunt imbracate intr-o imagine moderna, acestea au o istorie bogata, care implica zei, ofrande, povesti de dragoste si razboaie.

Cosul are conotatii sacre, fiind cel in care Moise a fost gasit de fiica familiei regale egiptene, are conotatii caritabile, fiind cel in care nobilii francezi ofereau mancare persoanelor mai sarace si are conotatii sentimentale, fiind recipientul in care se ambalau dulciurile oferite adeseori cadou persoanei iubite in Epoca Victoriana.

 

Astazi, cosul cadou este intalnit adeseori in firme, fiind oferit de Paste, de Craciun sau cu alte ocazii  festive

 

Cosul cadou de astazi este reprezentantul unui concept in care se investesc miliarde de euro. Este materializarea cadoului perfect, oferit fara cheltuieli mari de bani si de timp. Cosul cadou poate sa fie gasit gata ambalat si poate contine absolut orice, de la flori pana la bauturi fine, ciocolata si diverse accesorii.

Totusi, acesta ofera inca libertatea personalizarii si iti permite sa dai frau liber imaginatiei si sa construiesti un cadou care sa te reprezinte si sa reprezinte legatura pe care o ai cu cel caruia i-l oferi.

Totul trebuie sa plece de la un cos, asadar, noi te ajutam sa iei startul si iti oferim zeci de modele de cosulete in care poti sa pui orice ( le gasesti aici )

Nu stii ce sa pui in cosul cadou?  Poti incerca sa le colorezi cu flori parfumate, sa le dai gust cu dulciuri si bauturi delicioase sau sa le ancorezi in amintiri cu accesorii care te leaga de persoana careia ii oferi cadoul. Optiunile sunt nelimitate.