Rólunk

Virágcsomagolást és kiegészítőket forgalmazunk!

A virágüzlet világában 1992 óta szerzett tapasztalattal a virágtermékek, virágcsomagolások és virágos kiegészítők széles választékát hoztuk forgalomba a legjobb minőségben és a legalacsonyabb áron. Közvetlen importőrök vagyunk Kína, Korea, India, Németország, Olaszország, Hollandia, Magyarország és Lengyelország gyáraiból is, ami a legjobb árakat kínálja számunkra.

Online virágcsomagolás - több mint 25 éves történet

Egy virág csomagolása soha nem megy ki a divatból - ennek bizonyítéka, hogy több mint 25 éve létezünk a piacon. 1992 óta a virágosok és a virágmező iránt rajongó emberek rendelkezésére bocsátjuk a legszebb virágcsomagolást és kiegészítőket. Célunk a kezdetektől fogva az volt, hogy átadjuk a virágok és csomagolásuk iránti szenvedélyt mindenkinek, aki tudja, hogyan kell értékelni szépségét, mint mi.

Virágcsomagolás online - virágtartozékok széles választéka

Habozás nélkül kijelenthetjük, hogy a virágok csomagolásának és kiegészítőinek legszélesebb választékával rendelkezünk. Gondoljon egy egyedi virágcsomagra, írja be az afo.ro webhelyet, és látni fogja, hogy megtalálja. Mindig léptünk a trendekkel ezen a területen, és kínálatunkban minden ízlésnek megfelelő egyedi csomagolást vezettünk be. Az általunk kínált kiegészítők segítségével elkészítheti a legelegánsabb virágkötészetet vagy a legszórakoztatóbb virágcsokrot, virágdíszeket bármilyen alkalomra, esküvőkből, keresztelőkből, évfordulókból, sőt temetésekből is.

Webáruházunkban virágdobozokat, kosarakat, csomagolást, díszítő elemeket, virágos kiegészítőket, színes papírt talál, mindezt kategóriák szerint rendezve, hogy könnyebben megtalálhassa őket. Olyan termékek, mint a kriogén virágok, gyertyák, mű- vagy szappanvirágok, egyedi edények, virágvázák, díszítő elemek, dísztárgyak és még sok más várja Önt weboldalunkon. Többé nem kell szaladnia az összes szaküzletbe, hogy megtalálja a szükséges kiegészítőket és csomagolást, mert minden megtalálható az afo.ro oldalon!

Ne habozzon kihasználni az Ön számára készített rendszeres promóciókat és a tematikus csomagolási gyűjteményeket, például a karácsonyi csomagokat. Telepítse az AmbalajeFlori alkalmazást, hogy bármikor, bárhonnan gyorsan rendelhessen, és nyomon kövesse a rendelések állapotát. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden vásárlónk igényeit kielégítsük, és megkönnyítsük munkájukat a vásárlás során.

Mit javasolsz?

Amikor elindultunk ezen az úton, nem gondoltuk, hogy idáig eljutunk. Minden alkalommal, amikor megrendelést teszünk weboldalunkon, hálásak és izgatottak vagyunk, mert tudjuk, hogy az általunk csomagolt csomagok és kiegészítők sokakat boldoggá tesznek.

  • Tapasztalat: több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk ezen a piacon, és minden ügyfél elégedett volt a kínált termékek minőségével, de a megfizethető árakkal is
  • Komolyság: a lehető leghamarabb teljesítünk minden megrendelést
  • Professzionalizmus: minden csomagolást és tartozékot úgy választanak ki, hogy megfeleljen bizonyos minőségi előírásoknak
  • Minőség: a termékeket közvetlenül a külföldi gyárakból importáljuk, a legjobb áron

Ha a virágüzlet a szenvedélye, és nem tudja, hogyan kell ezt a szenvedélyt nyereséges vállalkozássá alakítani, akkor elmondjuk, mi az első lépés, amit meg kell tennie: virtuális látogatás üzletünkben és az első megrendelés virágcsomagolással és kiegészítők, amelyek segítenek abban, hogy hírnevet építsenek ebben az iparágban!


Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site

Sunt de acord