Buchet 6 Bujori Premium Roz

Scrie o recenzie
29.90  Lei
F224-2-255AX
in stoc
+

Buchet  Bujori Premium Roz

Inaltimea totala al buchetului este de 47 cm.

Diametrul Bujorului este de 8cm

Un buchet format din 6 bujori artificiali premium, însoțiți de elemente de verdeață și eucalipt, este o creație floristică plină de eleganță și frumusețe, perfectă pentru a adăuga farmec oricărui decor. Acest aranjament păstrează aspectul și luxul bujorilor reali, fără grija îngrijirii acestor flori delicate.

Fiecare bujor artificial premium este confecționat cu atenție la detalii pentru a reda aspectul și textura realiste ale unui bujor proaspăt. Culorile vibrante și petalele delicate adaugă o notă de rafinament. Elementele de verdeață și eucalipt completează buchetul cu textură și prospețime, dându-i o notă naturală și sofisticată.

Acest buchet de bujori artificiali este o alegere excelentă pentru a decora spațiul de acasă sau pentru a adăuga un strop de eleganță în evenimente speciale precum nunți, petreceri sau recepții. Bucuria este că acești bujori artificiali nu se vor ofili niciodată, astfel încât puteți să vă bucurați de frumusețea lor pentru totdeauna.Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: