Fir Delphinium Turquoise Vintage

Scrie o recenzie
13.90  Lei
F223-P2350/S1X
in stoc
+
Comanda produsul!
Cumpara acest produs si il poti primi Vineri, 19 Iulie

Fir Delphinium Turquoise Vintage

Fir de Delpinium ideal pentru aranjamentele artificiale

Dimensiuni:

Partea inflorata are o inaltime de aproximativ 49 centimetri si un numar de aproximativ 23 de flori.

Inaltimea totala este de 87 cm.

Firul artificial de Delphinium este o alegere perfectă pentru cei care caută să creeze aranjamente florale deosebite și impresionante. Această floare artificială reprezintă o replică fidelă a Delphiniumului natural, cu toată frumusețea și grandoarea sa.

Cu flori delicate, dispuse într-un mod elegant pe tulpini lungi și subțiri, acest fir de Delphinium adaugă o notă de eleganță și farmec oricărui buchet sau aranjament floral. Culorile vibrante și realiste, precum albastru, mov, roz sau alb, aduc prospețime și viață în decor, fără a fi nevoie de întreținerea florilor naturale.

Datorită materialului de înaltă calitate din care este realizat, acest fir de Delphinium arată incredibil de autentic și este rezistent în timp. Poate fi utilizat în diverse proiecte creative, inclusiv aranjamente florale pentru nunți, botezuri, petreceri sau alte evenimente speciale, aducând un plus de eleganță și rafinament.

Versatilitatea acestui fir artificial îl face ideal pentru a fi integrat într-o varietate de aranjamente florale, indiferent de stilul sau tema evenimentului. De la buchete de mireasă romantice la aranjamente moderne și contemporane, acest fir de Delphinium adaugă un aer de splendoare și rafinament, fără efortul necesar întreținerii florilor naturale.


Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: