Fir Trandafir Salbatic Premium Roz-Burgundy

Scrie o recenzie
9.90  Lei
F223-3-21BX
Momentan Indisponibil

Fir Trandafir Salbatic Premium Roz-Burgundy

Fir Trandafir Salbatic Premium Roz-Burgundy alcatuit din 5 flori 

Inaltimea totala al buchetului este de 80cm.

Firul artificial de Trandafir Salbatic Premium este un produs de înaltă calitate, creat pentru a aduce frumusețea naturii în decorul dumneavoastră fără a necesita întreținere sau schimbări sezoniere. Acest fir se remarcă prin următoarele caracteristici:

1. Aspect autentic: Firul imită cu precizie frumusețea trandafirilor sălbatici, cu petalele lor delicate și naturale. Culorile și textura sunt alese cu atenție pentru a crea un aspect autentic.

2. Durabilitate: Acest fir este fabricat din materiale de calitate superioară, ceea ce îl face rezistent la decolorare, deteriorare și factorii de mediu. Puteți bucura de frumusețea lui ani de zile fără a-și pierde strălucirea.

3. Ușor de modelat: Firul de trandafir salbatic Premium este flexibil și ușor de modelat, permițându-vă să creați aranjamente florale personalizate și să adaptați aspectul în funcție de preferințele dumneavoastră.

4. Potrivit pentru diverse ocazii: Acest fir este perfect pentru decorarea evenimentelor speciale precum nunți, petreceri sau serbări, dar și pentru a adăuga o notă elegantă în casa dumneavoastră.

5. Fără întreținere: Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la udarea sau întreținerea plantelor reale. Firul de trandafir salbatic Premium este o opțiune fără efort pentru a aduce natura în viața dumneavoastră.

Acestea sunt doar câteva dintre calitățile deosebite ale firului artificial de Trandafir Salbatic Premium, care poate adăuga o notă rafinată și elegantă în orice mediu.


Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: