Buchet 6 frunze palmier argintii medii

Scrie o recenzie
20.90  Lei
F515-0029X
in stoc
+

Buchet 6 frunze palmier argintii medii

Dimensiuni variabile: 

Lungime totala 45 cm

Latime frunza 9cm

Un buchet cu 6 frunze de palmier argintii medii este o creație florală sublimă, care emană eleganță și rafinament. Fiecare frunză de palmier argintie strălucește ca o bijuterie prețioasă, cu o nuanță argintie strălucitoare, care se desfășoară cu grație în formă de evantai. Aceste frunze, în ciuda culorii lor subtile, atrag priviri și luminează orice spațiu cu strălucirea lor subtilă.

Acest buchet cu 6 frunze de palmier argintii medii nu este doar o simplă colecție de frunze, ci o operă de artă botanică. Fiecare frunză este aleasă cu grijă și atent aranjată pentru a crea un aranjament simetric și armonios. Cu fiecare detaliu atent pus la punct, acest buchet emană un aer de lux și rafinament.

Acesta frunza de palmier poate fi folosita cu succes într-o varietate de contexte, de la decorarea unei mese elegante la un eveniment special la așezarea lor într-un vas transparent pentru a adăuga o notă de eleganță unui spațiu de locuit. Indiferent de utilizarea sa, un buchet cu 6 frunze de palmier argintii medii este cu adevărat o alegere remarcabilă pentru cei care apreciază frumusețea simplă și subtilă a naturii.


Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info:

Produse similare