Hortensie Criogenata la Cutie - Galben Lime

Scrie o recenzie
42.50  Lei
F031-14-38GL
in stoc
+
Comanda produsul!
Cumpara acest produs si il poti primi Vineri, 19 Iulie

Hortensie Criogenata la Cutie - Galben Lime
Hortensia criogenată în cutie reprezintă o alegere excepțională pentru cei care caută rafinament și prospetime în aranjamente florale și decoratiuni. Această floare frumoasă a fost supusă unui proces inovator de criogenare, menit să păstreze frumusețea și textura sa naturală pentru perioade îndelungate.

Cu petale delicate și o paletă de culori vibrantă, hortensia criogenată adaugă o notă de eleganță și romantism în orice context. Ambalată cu grijă într-o cutie special concepută, aceasta se livrează într-o stare perfectă, gata să fie integrată în aranjamente florale sau decoratiuni. Cutia protejează hortensia criogenată, asigurându-se că ajunge la destinație într-o formă impecabilă.

Versatilitatea acestei flori criogenate permite utilizarea sa în diferite proiecte artistice, evenimente speciale sau decor interior. Hortensia criogenată în cutie nu doar adaugă un farmec aparte, ci și oferă durabilitate și rezistență, făcând-o o alegere ideală pentru cei care apreciază frumusețea atemporală a florilor în diferite contexte artistice și decorative.Ana Maria
Comentariu
Cel mai bun pret și au o calitate buna

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: