Lagurus: finom és természetes virág, amelyet egész életen át megtarthat

31/08/2020
ettől: Admin AFO

A természetes virágcsokor egyetlen kellemetlen része az a tény, hogy valamikor csak az emlékek színes részévé válnak. Nem számít, milyen szépek, színesek, illatosak és impozánsak, a virágok elsorvadnak, és leggyakrabban a kukába kerülnek.

Ha virágot szeretne adni, de ugyanakkor szeretné, ha az ajándék örökké életben maradna, az egyik legjobb lehetőség a Lagurus.

A Lagurus egy virág, amely a "nyúlfark" nevet is viseli, amelyet egyedi megjelenése kényszerít rá. A nyúl farkához hasonló bolyhos tüskével bármilyen csokrot gazdagíthat, egyedi megjelenést kölcsönözve neki.

Ennek a virágnak az igazán vonzó része valójában az, hogy megszáradása után ugyanolyan vonzó marad. Ezért a virágkötészeti szakemberek egyre inkább használják a csokrokban, és valódi vonzerővé teszik.

Miután megszáradt, a Lagurus virág festhető, és bármilyen típusú csokorra alkalmas, legyen az esküvői csokor, születésnapi csokor vagy egyszerűen egy csokor, amelyet a szerelmesének ajánlanak.

A Lagurus virágok bármilyen árnyalatúak lehetnek (lehetnek piros, zöld, narancssárga, lila), és ideálisak természetes és friss virágokkal kombinálva, mert az utóbbi elszáradás után a Lagurus megőrzi a csokor frissességét, és határozatlan ideig vázában tartott.

Hozzászólások

Nincsenek bejegyzések

Scrie un review