Lagurus: floarea delicata si naturala pe care o poti pastra toata viata

31.08.2020
de catre Admin AFO

Singura parte neplacuta a unui buchet de flori naturale este faptul ca la un moment dat, acestea ajung sa fie doar o parte colorata a amintirilor. Oricat de frumoase, colorate, parfumate si impunatoare sunt, florile ajung sa se ofileasca si cel mai adesea sfarsesc la cosul de gunoi.

Daca vrei sa oferi flori, insa in acelasi timp doresti ca darul tau sa ramana vesnic viu, una dintre cele mai bune optiuni este Lagurus.

Lagurus este o floare ce poarta si numele de "coada iepurelui", care se impune prin aspectul sau inedit. Cu un spic pufos, asemanator unei codite de iepure, poate imbogati orice buchet, dandu-i un aer inedit.

Partea cu adevarat atractiva la aceasta floare este, de fapt, faptul ca dupa ce se usuca ramane la fel de atractiva. Din acest motiv, specialistii in aranjamente florale au inceput sa o foloseasca din ce in ce mai mult in buchete si sa o transforme intr-un adevarat element de atractie.

Dupa ce este uscata, floarea de Lagurus poate sa fie vopsita si este potrivita pentru orice tip de buchet, indiferent ca este un buchet de nunta, un buchet aniversar sau pur si simplu un buchet oferit persoanei de care esti indragostit.

Florile de Lagurus pot avea orice nuanta ( pot fi rosii, verzi, portocalii, mov) si sunt ideale intr-o combinatie cu flori naturale si proaspete, deoarece dupa ce acestea din urma se ofilesc, Lagurus pastreaza doza de prospetime a buchetului si pot fi pastrate pe termen nelimitat intr-o vaza.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu