Set 144 globulete pe sarma bleo-albastru-petrol

Scrie o recenzie
44.90  Lei
F111-15055BLUE2/D3R4M8P1/D3R4M8P3X
in stoc
+

Diametrul globurilor este de 1.5cm.
Setul de 144 globulete pe sârmă bleu-albastru-petrol este o alegere perfectă pentru a aduce un strop de farmec și eleganță în decorul de Crăciun. Aceste globulete sunt fabricate din sticlă de înaltă calitate și au un finisaj mat, care conferă un aspect sofisticat și rafinat.
Globuletele sunt montate pe sârmă flexibilă, ceea ce le face ușor de aranjat și de fixat pe crengile bradului. Această caracteristică le oferă un avantaj incontestabil față de globurile tradiționale, care necesită utilizarea de găuri sau panglici pentru a le atârna.
Culoarea bleu-albastru-petrol a globuletelor adaugă o notă de mister și eleganță în decorul de Crăciun. Această nuanță se potrivește de minune cu temele de Crăciun moderne sau tradiționale și poate fi combinată cu alte culori pentru a aduce un contrast plăcut și atrăgător.
În plus, aceste globulete sunt durabile și rezistente, astfel încât le puteți utiliza an de an, fără a fi nevoie să le înlocuiți. Materialul de înaltă calitate și construcția solidă asigură că globuletele vor rezista în timp și vor rămâne strălucitoare și frumoase.
Nu doar că aceste globulete sunt perfecte pentru bradul de Crăciun, dar le puteți folosi și pentru a decora alte elemente din casă, precum ghirlande, coronițe sau chiar mese festiv împodobite. Ele adaugă o notă de eleganță și strălucire în orice încăpere și vor atrage cu siguranță privirile tuturor oaspeților.

Nu au fost găsite recenzii

 Avantaje

 Produse unicate

 Comenzi simplificate

 Notificari SMS

 Diferite modalitati de plata

 Cele mai bune preturi

 Ramburs la livrare

 Card la livrare

 Online cu orice card

 Paypal

 Transfer bancar

 Romania - de la 20 Lei

 Europa - de la 102 Lei


Comanda minima 50 Lei


Transport GRATUIT la peste 300 Lei


Discounturi proportionale


Cea mai diversificata gama de produse

Info: Info: