Main menu Main menu

Transport

Livrarea si plata produselor

PLATA

Va pune la dispozitie doua modalitati de plata:

1. Plata ramburs la ridicarea produselor de la curier. Achitati când se va livra produsul/e.

2. Plata prin Ordin de plata. Veti primi detaliile de plata în momentul confirmarii comenzii de catre un agent de vânzari.

LIVRARE

Produsele comandate se livreaza oriunde in Romania, utilizand modalitatea si termenul de livrare ales de dumneavoastra. Produsele se vor livra in ambalajul original, asa cum vin de la producator + ambalaje de protectie.

Comanda minima este de 100 lei.

In tara livram cu Fan Courier :
Termen livrare 24 - 48 ore de la confirmarea comenzii.

Taxa transport - 20 - 25 lei (TVA inclus) - pentru localitati in reteaua Fan Courier si pentru o greutate a coletului de pana in 1 kg.

Curierii livreaza in intervalul orar 9:00 - 17:00 de Luni -Vineri si Sambata in intervalul orar 9:00- 13:00

GRATUIT pentru comenzi: cu valoare mai mare decat 500 lei ( in limita a 1 kg si pentru localitati care sunt in aria de acoperire a firmei Fan Courier )

Pentru fiecare kg suplimentar costul este de 1 leu.
In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Courier se adauga 1 leu pentru fiecare km efectuat.
Valoarea transportului variaza in functie de greutatea si dimensiunile coletului.

Platforma magazinului va incerca sa aproximeze aceste costuri pentru o evaluare cat mai corecta a pretului final al produsului, dar costul efectiv al transportului va va fi comunicat de consultantul, ce va prelua comanda dumneavoastra in momentul procesarii comenzii.

Ne rezervam dreptul sa nu mai deservim clientii care provoaca indirect pagube prin neprimirea coletelor de la curieri sau neridicarea acestora de la sediile Fan Courier in cazul in care au ales acest lucru in momentul confirmarii comenzii.